Prywatność
Gromadzimy wyłącznie dane potrzebne do utworzenia i wyświetlenia prezentu i nigdy ich nie sprzedajemy.
Wiadomości i zdjęcia w udostępnionych prezentach są dostępne przez 25 dni od utworzenia. Później link przestaje działać, a zawartość zostaje przeznaczona do usunięcia.