Gizlilik
Yalnızca hediyenizi oluşturmak ve göstermek için gereken verileri toplarız; verilerinizi satmayız.
Paylaşılan hediyelerdeki mesaj ve fotoğraflar, oluşturuldukları tarihten itibaren 25 gün kullanılabilir. Ardından bağlantı çalışmayı durdurur ve içerik silinmek üzere sıraya alınır.